Hoewel Salonbezoek erg goed werkt in je browser, is het natuurlijk nog handiger om Salonbezoek als app op je telefoon te hebben. Om dat op een iPhone voor elkaar te krijgen, kun je de stappen hieronder volgen.

Ga in Safari naar je persoonlijke Salonbezoek-omgeving. Als je daar bent, tik je midden onderin op de Delen-/Share-knop.

Tik de deelknop aan om het deelmenu tevoorschijn te halen

In het menu wat nu verschijnt scroll je naar beneden, daar staat de optie “Zet op beginscherm” of “Add to Home Screen”.

Kies de optie 'Zet op beginscherm' om Salonbezoek als app toe te voegen aan je iPhone

Er verschijnt nu een scherm waarop je de naam van de nieuwe app kunt bepalen. Vul hier Salonbezoek of een term naar keuze in, wat je hier invult verschijnt op je scherm als titel onder het icoontje van de applicatie. Het adres onder de titel laat je onveranderd.

Vul nu een naam voor de applicatie op je beginscherm

Als je dit gedaan hebt, verschijnt Salonbezoek op je beginscherm als een aparte app. Zodra je die app opent, opent Salonbezoek als aparte app zonder adresbalk en andere afleiding die je normaal gesproken in je browser ziet.

Salonbezoek staat nu als aparte app op je beginschermDit is het uiterlijk van de applicatie als hij geopend is

----------

Wil je meer weten over Salonbezoek op je mobiel of heb je andere vragen? Neem dan contact op met onze supportafdeling via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Krijg de volledige regie over jouw salon

Contact

info@salonbezoek.nl